Јапонците си заминуваат од Британија, Хонда првпат во историјата затвора фабрика - А1он
Почетна Економија Јапонците си заминуваат од Британија, Хонда првпат во историјата затвора фабрика
Економија

Јапонците си заминуваат од Британија, Хонда првпат во историјата затвора фабрика

16/05/2019 - 12:53 554 прегледи
Јапонците си заминуваат од Британија, Хонда првпат во историјата затвора фабрика