Бошњаковски заминува на функцијата генерален секретар во Кабинетот на претседателот Пендаровски - А1он
Почетна Македонија Бошњаковски заминува на функцијата генерален секретар во Кабинетот на претседателот Пендаровски
Македонија

Бошњаковски заминува на функцијата генерален секретар во Кабинетот на претседателот Пендаровски

16/05/2019 - 12:51 224 прегледи
Бошњаковски заминува на функцијата генерален секретар во Кабинетот на претседателот Пендаровски