Финансиска полиција поднесе кривична пријава против сопствениците на „Прототип“ и „Феро центар“ - А1он
Почетна Македонија Финансиска полиција поднесе кривична пријава против сопствениците на „Прототип“ и „Феро центар“
Македонија

Финансиска полиција поднесе кривична пријава против сопствениците на „Прототип“ и „Феро центар“

16/05/2019 - 12:28 5,287 прегледи
Финансиска полиција поднесе кривична пријава против сопствениците на „Прототип“ и „Феро центар“