Зголемено нивото на реките и на Дојранското Езеро - А1он
Почетна Македонија Зголемено нивото на реките и на Дојранското Езеро
Македонија

Зголемено нивото на реките и на Дојранското Езеро

16/05/2019 - 11:52 40 прегледи
Зголемено нивото на реките и на Дојранското Езеро