(ВИДЕО) Тензична атмосфера на седницата за „Диво Насеље“: Ова е Албанија, не го признаваме судот - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Тензична атмосфера на седницата за „Диво Насеље“: Ова е Албанија, не го признаваме судот
Видео

(ВИДЕО) Тензична атмосфера на седницата за „Диво Насеље“: Ова е Албанија, не го признаваме судот

16/05/2019 - 11:47 14,499 прегледи
(ВИДЕО) Тензична атмосфера на седницата за „Диво Насеље“: Ова е Албанија, не го признаваме судот