Васил Стерјовски седна во собраниската сала на албанскиот Парламент - А1он
Почетна Регион Васил Стерјовски седна во собраниската сала на албанскиот Парламент
Регион

Васил Стерјовски седна во собраниската сала на албанскиот Парламент

16/05/2019 - 12:01 95 прегледи
Васил Стерјовски седна во собраниската сала на албанскиот Парламент