Награда „Лирата на Орфеј“ за поетесата Славица Гаџова Свидерска на поетскиот фестивал во Пловдив - А1он
Почетна Култура Награда „Лирата на Орфеј“ за поетесата Славица Гаџова Свидерска на поетскиот фестивал во Пловдив
Култура

Награда „Лирата на Орфеј“ за поетесата Славица Гаџова Свидерска на поетскиот фестивал во Пловдив

16/05/2019 - 11:12 99 прегледи
Награда „Лирата на Орфеј“ за поетесата Славица Гаџова Свидерска на поетскиот фестивал во Пловдив