Чествување по повод 90 години од раѓањето на академиците Матеја Матевски и Гане Тодоровски - А1он
Почетна Култура Чествување по повод 90 години од раѓањето на академиците Матеја Матевски и Гане Тодоровски
Култура

Чествување по повод 90 години од раѓањето на академиците Матеја Матевски и Гане Тодоровски

16/05/2019 - 10:58 52 прегледи
Чествување по повод 90 години од раѓањето на академиците Матеја Матевски и Гане Тодоровски