Австрија: Одобрен нацрт-закон за забрана на исламска марама во основно училиште - А1он
Почетна Свет Австрија: Одобрен нацрт-закон за забрана на исламска марама во основно училиште
Свет

Австрија: Одобрен нацрт-закон за забрана на исламска марама во основно училиште

16/05/2019 - 11:19 151 прегледи
Австрија: Одобрен нацрт-закон за забрана на исламска марама во основно училиште