Исчистени 60 кубни метри отпад од дива депонија во општина Ѓорче Петров - А1он
Почетна Македонија Исчистени 60 кубни метри отпад од дива депонија во општина Ѓорче Петров
Македонија

Исчистени 60 кубни метри отпад од дива депонија во општина Ѓорче Петров

16/05/2019 - 10:30 26 прегледи
Исчистени 60 кубни метри отпад од дива депонија во општина Ѓорче Петров