СДСМ: Аграрните политики даваат резултат, раст од 5,9 отсто на откупот и продажбата на земјоделски производи во првото тромесечие - А1он
Почетна Економија СДСМ: Аграрните политики даваат резултат, раст од 5,9 отсто на откупот и продажбата на земјоделски производи во првото тромесечие
Економија

СДСМ: Аграрните политики даваат резултат, раст од 5,9 отсто на откупот и продажбата на земјоделски производи во првото тромесечие

16/05/2019 - 09:33 39 прегледи
СДСМ: Аграрните политики даваат резултат, раст од 5,9 отсто на откупот и продажбата на земјоделски производи во првото тромесечие