Зариф ја повика Јапонија да дејствува за да го заштити нуклеарниот договор со Иран - А1он
Почетна Свет Зариф ја повика Јапонија да дејствува за да го заштити нуклеарниот договор со Иран
Свет

Зариф ја повика Јапонија да дејствува за да го заштити нуклеарниот договор со Иран

16/05/2019 - 09:28 42 прегледи
Зариф ја повика Јапонија да дејствува за да го заштити нуклеарниот договор со Иран