Грчкиот Парламент ги изгласа законите за граничните премини, денеска состанок за трговските ознаки - А1он
Почетна Регион Грчкиот Парламент ги изгласа законите за граничните премини, денеска состанок за трговските ознаки
Регион

Грчкиот Парламент ги изгласа законите за граничните премини, денеска состанок за трговските ознаки

16/05/2019 - 08:54 246 прегледи
Грчкиот Парламент ги изгласа законите за граничните премини, денеска состанок за трговските ознаки