МАНУ одбележува 100 години од раѓањето на академик Ѓорѓи Филиповски - А1он
Почетна Македонија МАНУ одбележува 100 години од раѓањето на академик Ѓорѓи Филиповски
Македонија

МАНУ одбележува 100 години од раѓањето на академик Ѓорѓи Филиповски

16/05/2019 - 08:47 87 прегледи
МАНУ одбележува 100 години од раѓањето на академик Ѓорѓи Филиповски