Населението во светот старее, деменцијата станува глобален здравствен но и социјален проблем - А1он
Почетна МагазинЗдравје Населението во светот старее, деменцијата станува глобален здравствен но и социјален проблем
Здравје

Населението во светот старее, деменцијата станува глобален здравствен но и социјален проблем

15/05/2019 - 20:20 169 прегледи
Населението во светот старее, деменцијата станува глобален здравствен но и социјален проблем