Меркел: Со Макрон имаме различни ставови, но доаѓаме до компромис - А1он
Почетна Свет Меркел: Со Макрон имаме различни ставови, но доаѓаме до компромис
Свет

Меркел: Со Макрон имаме различни ставови, но доаѓаме до компромис

15/05/2019 - 19:32 117 прегледи
Меркел: Со Макрон имаме различни ставови, но доаѓаме до компромис