Грчкиот Парламент даде зелено светло за Договорите за новите гранични премини кон нашата земја - А1он
Почетна Македонија Грчкиот Парламент даде зелено светло за Договорите за новите гранични премини кон нашата земја
Македонија

Грчкиот Парламент даде зелено светло за Договорите за новите гранични премини кон нашата земја

15/05/2019 - 17:44 254 прегледи
Грчкиот Парламент даде зелено светло за Договорите за новите гранични премини кон нашата земја