Сан Франциско е прв американски град кој забрани технологија за идентификација на граѓаните - А1он
Почетна МагазинТехнологија Сан Франциско е прв американски град кој забрани технологија за идентификација на граѓаните
Технологија

Сан Франциско е прв американски град кој забрани технологија за идентификација на граѓаните

15/05/2019 - 16:38 229 прегледи
Сан Франциско е прв американски град кој забрани технологија за идентификација на граѓаните