Грчкиот Парламент го изгласа владиниот пакет позитивни мерки за граѓаните - А1он
Почетна Регион Грчкиот Парламент го изгласа владиниот пакет позитивни мерки за граѓаните
Регион

Грчкиот Парламент го изгласа владиниот пакет позитивни мерки за граѓаните

15/05/2019 - 16:42 146 прегледи
Грчкиот Парламент го изгласа владиниот пакет позитивни мерки за граѓаните