Слика на Клод Моне продадена за рекордни 110,7 милиони долари - А1он
Почетна Култура Слика на Клод Моне продадена за рекордни 110,7 милиони долари
Култура

Слика на Клод Моне продадена за рекордни 110,7 милиони долари

15/05/2019 - 16:22 173 прегледи
Слика на Клод Моне продадена за рекордни 110,7 милиони долари