Пендаровски ги прими амбасадорите на Словенија и на Кина - А1он
Почетна Македонија Пендаровски ги прими амбасадорите на Словенија и на Кина
Македонија

Пендаровски ги прими амбасадорите на Словенија и на Кина

15/05/2019 - 14:29 49 прегледи
Пендаровски ги прими амбасадорите на Словенија и на Кина