Вечерва дебата на шесте водечки кандидати за нов претседател на Европската комисија - А1он
Почетна Свет Вечерва дебата на шесте водечки кандидати за нов претседател на Европската комисија
Свет

Вечерва дебата на шесте водечки кандидати за нов претседател на Европската комисија

15/05/2019 - 13:57 42 прегледи
Вечерва дебата на шесте водечки кандидати за нов претседател на Европската комисија