Сугарески очекува раст на капиталните инвестици во вториот и третиот квартал - А1он
Почетна Економија Сугарески очекува раст на капиталните инвестици во вториот и третиот квартал
Економија

Сугарески очекува раст на капиталните инвестици во вториот и третиот квартал

15/05/2019 - 12:57 72 прегледи
Сугарески очекува раст на капиталните инвестици во вториот и третиот квартал