Синергија на литература, филм, музика на 7. Интернационален литературен фестивал „Про-За Балкан“ - А1он
Почетна Култура Синергија на литература, филм, музика на 7. Интернационален литературен фестивал „Про-За Балкан“
Култура

Синергија на литература, филм, музика на 7. Интернационален литературен фестивал „Про-За Балкан“

15/05/2019 - 10:39 30 прегледи
Синергија на литература, филм, музика на 7. Интернационален литературен фестивал „Про-За Балкан“