(ВИДЕО) Извршен увид на сообраќајката кај Драчево, реното преминало на спротивната лента и директно се судрило со камион - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Извршен увид на сообраќајката кај Драчево, реното преминало на спротивната лента и директно се судрило со камион
Актуелно

(ВИДЕО) Извршен увид на сообраќајката кај Драчево, реното преминало на спротивната лента и директно се судрило со камион

15/05/2019 - 09:36 5,230 прегледи
(ВИДЕО) Извршен увид на сообраќајката кај Драчево, реното преминало на спротивната лента и директно се судрило со камион