СДСМ: Се нивелираат платите во областа на културата, 2899 вработени добиваат повисоки плати - А1он
Почетна Економија СДСМ: Се нивелираат платите во областа на културата, 2899 вработени добиваат повисоки плати
Економија

СДСМ: Се нивелираат платите во областа на културата, 2899 вработени добиваат повисоки плати

15/05/2019 - 09:05 90 прегледи
СДСМ: Се нивелираат платите во областа на културата, 2899 вработени добиваат повисоки плати