Британските пратеници во јуни повторно ќе гласаат за договорот за Брегзит - А1он
Почетна Свет Британските пратеници во јуни повторно ќе гласаат за договорот за Брегзит
Свет

Британските пратеници во јуни повторно ќе гласаат за договорот за Брегзит

15/05/2019 - 08:58 58 прегледи
Британските пратеници во јуни повторно ќе гласаат за договорот за Брегзит