Османи ќе го промовира конкурсот „Со европско знаење до европската престолнина“ пред студенти на УКИМ и УТ - А1он
Почетна Македонија Османи ќе го промовира конкурсот „Со европско знаење до европската престолнина“ пред студенти на УКИМ и УТ
Македонија

Османи ќе го промовира конкурсот „Со европско знаење до европската престолнина“ пред студенти на УКИМ и УТ

15/05/2019 - 08:41 38 прегледи
Османи ќе го промовира конкурсот „Со европско знаење до европската престолнина“ пред студенти на УКИМ и УТ