Албанските социјалисти ја доставија листата на кандидати за градоначалници, меѓу нив и Македонец - А1он
Почетна Регион Албанските социјалисти ја доставија листата на кандидати за градоначалници, меѓу нив и Македонец
Регион

Албанските социјалисти ја доставија листата на кандидати за градоначалници, меѓу нив и Македонец

14/05/2019 - 17:35 177 прегледи
Албанските социјалисти ја доставија листата на кандидати за градоначалници, меѓу нив и Македонец