Снапчет обвинува дека правилата на ЕУ за лични податоци се во корист на Гугл и Фејсбук - А1он
Почетна МагазинТехнологија Снапчет обвинува дека правилата на ЕУ за лични податоци се во корист на Гугл и Фејсбук
Технологија

Снапчет обвинува дека правилата на ЕУ за лични податоци се во корист на Гугл и Фејсбук

14/05/2019 - 16:54 71 прегледи
Снапчет обвинува дека правилата на ЕУ за лични податоци се во корист на Гугл и Фејсбук