Шешељ бара Белград да ги заостри односите со Црна Гора и да преземе контрамерки - А1он
Почетна Регион Шешељ бара Белград да ги заостри односите со Црна Гора и да преземе контрамерки
Регион

Шешељ бара Белград да ги заостри односите со Црна Гора и да преземе контрамерки

14/05/2019 - 15:38 364 прегледи
Шешељ бара Белград да ги заостри односите со Црна Гора и да преземе контрамерки