(ВИДЕО) НАСА: Месечината се смалува како грозје што се суши - А1он
Почетна МагазинТехнологија (ВИДЕО) НАСА: Месечината се смалува како грозје што се суши
Технологија

(ВИДЕО) НАСА: Месечината се смалува како грозје што се суши

14/05/2019 - 15:15 1,300 прегледи
(ВИДЕО) НАСА: Месечината се смалува како грозје што се суши