Земјите членки на ЕУ ќе мораат да воведат систем за пресметка на работното време - А1он
Почетна Свет Земјите членки на ЕУ ќе мораат да воведат систем за пресметка на работното време
Свет

Земјите членки на ЕУ ќе мораат да воведат систем за пресметка на работното време

14/05/2019 - 14:42 38 прегледи
Земјите членки на ЕУ ќе мораат да воведат систем за пресметка на работното време