(ВИДЕО) Спасовски: Мигрантите се уште се обидуваат илегално да транзитираат низ државата - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Спасовски: Мигрантите се уште се обидуваат илегално да транзитираат низ државата
Македонија

(ВИДЕО) Спасовски: Мигрантите се уште се обидуваат илегално да транзитираат низ државата

14/05/2019 - 14:21 51 прегледи
(ВИДЕО) Спасовски: Мигрантите се уште се обидуваат илегално да транзитираат низ државата