Филипче: Нема да отстапиме од тоа децата кои се примаат во градинките и училиштата да бидат вакцинирани - А1он
Почетна Македонија Филипче: Нема да отстапиме од тоа децата кои се примаат во градинките и училиштата да бидат вакцинирани
Македонија

Филипче: Нема да отстапиме од тоа децата кои се примаат во градинките и училиштата да бидат вакцинирани

14/05/2019 - 13:14 138 прегледи
Филипче: Нема да отстапиме од тоа децата кои се примаат во градинките и училиштата да бидат вакцинирани