Значаен пад на барањата за азил од Северна Македонија во ЕУ во март - А1он
Почетна Македонија Значаен пад на барањата за азил од Северна Македонија во ЕУ во март
Македонија

Значаен пад на барањата за азил од Северна Македонија во ЕУ во март

14/05/2019 - 11:19 158 прегледи
Значаен пад на барањата за азил од Северна Македонија во ЕУ во март