Рекордно ниво на јаглерод диоксид во земјината атмосфера - А1он
Почетна Свет Рекордно ниво на јаглерод диоксид во земјината атмосфера
Свет

Рекордно ниво на јаглерод диоксид во земјината атмосфера

13/05/2019 - 21:08 138 прегледи
Рекордно ниво на јаглерод диоксид во земјината атмосфера