СДСМ: На ВМРО-ДПМНЕ им смета тоа што не се трошат пари за барок и криминални проекти - А1он
Почетна Македонија СДСМ: На ВМРО-ДПМНЕ им смета тоа што не се трошат пари за барок и криминални проекти
Македонија

СДСМ: На ВМРО-ДПМНЕ им смета тоа што не се трошат пари за барок и криминални проекти

13/05/2019 - 17:22 122 прегледи
СДСМ: На ВМРО-ДПМНЕ им смета тоа што не се трошат пари за барок и криминални проекти