Кај „Штипска клучка“ во возило на Aрачиновец пронајдени десет илегални мигранти - А1он
Почетна Македонија Кај „Штипска клучка“ во возило на Aрачиновец пронајдени десет илегални мигранти
Македонија

Кај „Штипска клучка“ во возило на Aрачиновец пронајдени десет илегални мигранти

13/05/2019 - 14:53 972 прегледи
Кај „Штипска клучка“ во возило на Aрачиновец пронајдени десет илегални мигранти