Турскиот писател, актер и сценарист Ерџан Кесал – специјален гостин на „Про-За Балкан“ - А1он
Почетна Култура Турскиот писател, актер и сценарист Ерџан Кесал – специјален гостин на „Про-За Балкан“
Култура

Турскиот писател, актер и сценарист Ерџан Кесал – специјален гостин на „Про-За Балкан“

13/05/2019 - 13:36 74 прегледи
Турскиот писател, актер и сценарист Ерџан Кесал – специјален гостин на „Про-За Балкан“