СДСМ: Растат платите и пензиите, обезбедуваме повеќе пари кај граѓаните - А1он
Почетна Економија СДСМ: Растат платите и пензиите, обезбедуваме повеќе пари кај граѓаните
Економија

СДСМ: Растат платите и пензиите, обезбедуваме повеќе пари кај граѓаните

13/05/2019 - 08:54 620 прегледи
СДСМ: Растат платите и пензиите, обезбедуваме повеќе пари кај граѓаните