(ВИДЕО) Зендели: Ќе го следиме Пендаровски дали ќе биде конзистентен за ветувањата од изборите - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Зендели: Ќе го следиме Пендаровски дали ќе биде конзистентен за ветувањата од изборите
Актуелно

(ВИДЕО) Зендели: Ќе го следиме Пендаровски дали ќе биде конзистентен за ветувањата од изборите

12/05/2019 - 14:28 839 прегледи
(ВИДЕО) Зендели: Ќе го следиме Пендаровски дали ќе биде конзистентен за ветувањата од изборите