Иванов: Функциите доаѓаат и проаѓаат, но човечноста останува - А1он
Почетна Актуелно Иванов: Функциите доаѓаат и проаѓаат, но човечноста останува
Актуелно

Иванов: Функциите доаѓаат и проаѓаат, но човечноста останува

12/05/2019 - 14:13 1,971 прегледи
Иванов: Функциите доаѓаат и проаѓаат, но човечноста останува