(ВИДЕО) Ременски: Новиот претседател прво што ќе направи е да ги потпише блокираните закони - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Ременски: Новиот претседател прво што ќе направи е да ги потпише блокираните закони
Актуелно

(ВИДЕО) Ременски: Новиот претседател прво што ќе направи е да ги потпише блокираните закони

12/05/2019 - 13:25 1,313 прегледи
(ВИДЕО) Ременски: Новиот претседател прво што ќе направи е да ги потпише блокираните закони