Студенти од ФЕИТ наградени за најдобар проект на ICAMES 2019 - А1он
Почетна Македонија Студенти од ФЕИТ наградени за најдобар проект на ICAMES 2019
Македонија

Студенти од ФЕИТ наградени за најдобар проект на ICAMES 2019

10/05/2019 - 12:47 46 прегледи
Студенти од ФЕИТ наградени за најдобар проект на ICAMES 2019