ВИДЕО: 500 и 10 денарка првите пари со новото име, нема да бидат двојазични - А1он
Почетна Актуелно ВИДЕО: 500 и 10 денарка првите пари со новото име, нема да бидат двојазични
Актуелно

ВИДЕО: 500 и 10 денарка првите пари со новото име, нема да бидат двојазични

09/05/2019 - 14:17 3,310 прегледи
ВИДЕО: 500 и 10 денарка првите пари со новото име, нема да бидат двојазични