Ферари ќе ја ажурира електрониката на болидите за Големата награда на Шпанија - А1он
Почетна СпортАвтомобилизам Ферари ќе ја ажурира електрониката на болидите за Големата награда на Шпанија
Автомобилизам

Ферари ќе ја ажурира електрониката на болидите за Големата награда на Шпанија

08/05/2019 - 15:11 69 прегледи
Ферари ќе ја ажурира електрониката на болидите за Големата награда на Шпанија