Шпанија спаси повеќе од 200 мигранти кои се обидуваа да влезат нелегално во Европа - А1он
Почетна Свет Шпанија спаси повеќе од 200 мигранти кои се обидуваа да влезат нелегално во Европа
Свет

Шпанија спаси повеќе од 200 мигранти кои се обидуваа да влезат нелегално во Европа

07/05/2019 - 20:26 65 прегледи
Шпанија спаси повеќе од 200 мигранти кои се обидуваа да влезат нелегално во Европа