Јункер: Една од моите најголеми грешки е отсуството на ЕУ во кампањата за Брегзит - А1он
Почетна Свет Јункер: Една од моите најголеми грешки е отсуството на ЕУ во кампањата за Брегзит
Свет

Јункер: Една од моите најголеми грешки е отсуството на ЕУ во кампањата за Брегзит

07/05/2019 - 15:19 317 прегледи
Јункер: Една од моите најголеми грешки е отсуството на ЕУ во кампањата за Брегзит