До 2070 година Фејсбук ќе има повеќе починати отколку живи корисници - А1он
Почетна МагазинТехнологија До 2070 година Фејсбук ќе има повеќе починати отколку живи корисници
Технологија

До 2070 година Фејсбук ќе има повеќе починати отколку живи корисници

12/05/2019 - 20:19 301 прегледи
До 2070 година Фејсбук ќе има повеќе починати отколку живи корисници